Opningstider i samband med jule- og nyttårshelga.

Oppretta: 14.12.2009 – Sist oppdatert 25.03.2014

Torsdag 17.desember blir siste dag biblioteket held ope før jul.  Me opnar igjen mandag 4.januar 2010.  Vil ynskja alle brukarar ei god jul og eit godt nytt år!

Oppretta: 22.02.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Samarbeid mellom folkebiblioteka i Sunnhordland

I Fitjar folkebibliotek vil du no kunna finna media med stempel frå andre folkebibliotek i Sunnhordland. Dette er eit resultat av at folkebiblioteka i Stord, Fitjar, Kvinnherad, Bømlo, Etne, Tysnes og Sveio har inngått ein samarbeidsavtale. Avtalen er no underskriven av biblioteksjefane i alle kommunane.

Eit av måla med samarbeidet er bl.a. å gje brukarane av biblioteka i Sunnhordland eit betre tilbod.

Det å gjera folkebiblioteka meir synlege som kultur- og informasjonsformidlarar på tvers av kommunegrensene er òg sentralt i samarbeidet.

Samarbeidet gjeld:

* Felles Lånereglement