Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Bli med å halde Fitjar reint!

Oppretta: 19.04.2018 – Sist oppdatert 20.04.2018

Fitjar kommune oppmodar innbyggarane om å engasjere seg i rydding av strender og nærområde. Det fins ulike ordningar der ein mellom anna kan få  info om kor ein skal kvitte seg med avfallet. Det fins og dugnadsordningar for lag og organisasjonar der ein kan få økonomisk kompensasjon for arbeidet.

Du finn informasjon om Hald Norge reint her

SIM sine ryddeaksjonsordningar finn du her