Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Har du hatt hjarteoperasjon, hjarteinfarkt eller utblokking (PCI )?

Oppretta: 15.01.2015 – Sist oppdatert 15.01.2015

Regelmessig trening er viktig for eit godt liv !

Fleire kommunar i Sunnhordland tilbyr no trygg  «kom i gang»- trening for personar med hjartesjukdom.

Deltakarar i treningstilboda våren 2015 som har hatt hjarteoperasjon, hjarteinfarkt eller utblokking (PCI ) siste året, kan og få tilbod deltaking i forskingsstudie om hjarterehabilitering.

Meir informasjon om tilbodet finn du her