Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Internasjonal helg i Fitjar laurdag 28. og sundag 29. oktober

Oppretta: 24.10.2017 – Sist oppdatert 30.10.2017

Tradisjonen tru vert det internasjonal helg og innbyggjarfest på  Fitjar helga 28.-29. oktober. Her kan ein smaka på matrettar frå ulike land, få internasjonale kulturopplevingar og kanskje til og med få seg nye vener. Arrangementa er ope for alle og er gratis. Vel møtt!

PROGRAM:

Laurdag 28.oktober: Prøvesmaking av internasjonal mat
ved SPAR Fitjar kl 11 00- 13.00

Gratis smaksretter frå ulike land samt oppskrifter

Søndag 29.oktober : Innbyggjarfest

Stad: Fitjar Bedehus kl. 16 00
Innbyggjarfest for alle med program frå ulike land, ordførar
orienterer,stands frå lag og organisasjonar, internasjonalt kakebord og kaffi/saft.

Alle nye og gamle Fitjarbuer er velkomne !

Arrangør:
Fitjar Kulturkontor /Fitjar Kommune
SPAR Fitjar
Fitjar Frivilligsentral
Fitjar Bygdekvinnelag
Fitjar sokneråd m fleire.