Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Nye Rimbareid – utgreiing om utbyggingsløysingar

Oppretta: 03.02.2011 – Sist oppdatert 25.03.2014

Norconsult  no levert sin rapport med utgreiing av ulike utbyggingsløysingar for Rimbareid barne- og ungdomsskule.

Tysdag 8.feb vert det frå Norconsult si side ein gjennomgang og orientering om rapporten som del av møtet i Utval for Oppvekst og omsorg.

For å leggja best mogeleg til rette for at mange kan få denne orienteringa med seg, vert denne lagt på slutten av møtet - ca kl 1500.

I dei neste vekene vil så utgreiinga verta politisk handsama i Utval og kommunestyre.

Utgreiinga kan du lesa her.