Slåsting blant ungdommar

Oppretta: 16.11.2018 – Sist oppdatert 16.11.2018

Viser til stort medieoppslag i lokalpressa i dag.  Fitjar kommune vel å gå ut til alle i bygda med et brev som har blitt sendt ut til ungdomsskular og vidaregåande skular frå politiet angåande avtalt slåsting blant ungdommar i distriktet. Truleg kan også eit fåtal ungdomar frå Fitjar vera involvert i dette nye fenomenet.  Ved Rimbareid skule vert saka teken opp med ungdomane i dag for å kartleggja, avdekka og førebyggja slike hendingar. Det er ei viktig oppfordring til foreldra om at dei snakkar med ungdomane sine  om denne utviklinga.  Ungdomane må bevisstgjerast deira ansvar i høve til å melda ifrå dersom det vert avtala planlagde slåstkampar.

Brevet frå Politiet kan du lese her.

Tilskuddsportalen for lag og organisasjonar.

Oppretta: 16.03.2012 – Sist oppdatert 25.03.2014

Tilskuddsportalen for lag og organisasjonar.

Fitjar Kommune abonnerar no på Tilskuddsportalen. Ein får månadsvis informasjon om kor det er råd å søkja midlar til ulike føremål og kortid søknadfristane er. Lag og organinsajonar i Fitjar får gratis tilgong til Tilskuddsportalen ved å registrere seg på skjemaet som fylgjer http://lf-tilskudd.scan4news.com/register/?kom=fitjar.

Dersom noko er uklårt er det berre å kontakte kulturkontoret for nærare informasjon