Lærling barne- og ungdomsarbeidarfag (ID 540)

Oppretta: 15.03.2019 – Sist oppdatert 15.03.2019

Som lærling i Fitjar kommune vil du få ein trivelig arbeidsplass som byr på varierte arbeidsoppgåver og gode moglegheiter til både fagleg og personleg utvikling.

Me søkjer deg som:

• Har bestått VG1 og VG2 i barne- og ungdomsarbeidarfag
  • Er interessert i å jobbe med barn og unge
  • Er open og samarbeidsvilling
  • Kan jobbe sjølvstendig
  • Er forståelsesfull
  • Er kreativ og har godt humør
  • Kan kommunisere med born og vaksne med ulik bakgrunn og ulike livssituasjonar
  • Vil vere ein god rollemodell
  • Ynskjer å styrke born og unge si sjølvkjensle og identitet
  • Vil stimulere til vekst og utvikling
  • Har god helse

Som lærling i barne-og ungdomsarbeidarfaget vil du få god opplæring i å planlegge, utføra og vurdera ulike pedagogiske tilbod for barn og ungdom med utgangspunkt i den enkelte sin livssituasjon og funksjonsnivå.

Tilsetjing etter gjeldande lov- og avtaleverk for lærlingar i kommunal verksemd. Attestar og vitnemål tas med til eit eventuelt intervju.

Har du spørsmål kan du ta kontakt med Sigrid Fossum tlf: 53 45 85 32, fagleg ansvarleg Trude Mathiesen tlf: 53 45 85 70 eller barnehagestyrar Sanna Pynnönen tlf: 455 14 445.

Søk elektronisk her innan 31. mars 2019.