Avdelingsleiar Plan og utvikling (ID 441)

Oppretta: 03.08.2017 – Sist oppdatert 07.08.2017

Avdeling for Plan og utvikling har ledig 100 % fast stilling som avdelingsleiar.

Plan og utvikling er kommunen si fag- og forvaltningsavdeling innanfor regulering, byggjesak, kart og oppmåling.

Avdelinga førebur og saker for Utval for Plan og miljø, kommunen sitt faste utval for plan- og byggjesaker.

Avdelingsleiar rapporterer til Rådmannen.

Byggesakskonsulent (ID 442)

Oppretta: 03.08.2017 – Sist oppdatert 07.08.2017

Ved eit eventuelt internt opprykk har avdeling for Plan og utvikling ledig 100 % fast stilling som byggesakskonsulent.

Oppdrag som støttekontakt

Oppretta: 09.05.2014 – Sist oppdatert 10.04.2015

Fitjar kommune har ofte ledige oppdrag som støttekontakt/fritidskontakt for personar med ulike funksjonshemmingar, både barn, unge og eldre.