Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Gratisferje på Bømlafjorden

Oppretta: 14.08.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Statens vegvesen har bestemt at det vert gratis ferjer på Valevåg-Skjersholmane i den perioden Bømlafjorden må stengast grunna vedlikehaldsarbeid.  Vedlikehaldsarbeidet med reinsk og sikring i Bømlafjordtunnelen er planlagt gjennomført i juni i år. Endeleg oppstartsdato er enno ikkje avklara.