Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Gratisordning med frukt og grønt til skular med ungdomstrinn

Oppretta: 30.08.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

I statsbudsjettet er det lagt inn nærare 90 mill. kroner til kommunane og private skular slik at alle ungdomsskular (skular med 8.-10. trinn) og kombinerte skular (skular med 1.-10. trinn) kan tilby gratis frukt og grønt til elevane frå hausten 2007. Resten av barneskulane kan framleis abonnere på Skolefrukt.

Les meir om tilbodet på nettstaden til Sosial- og helsedirektoratet.