Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Hærverk ved Rådhuset

Oppretta: 14.08.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Natt til 1 nyttårsdag vart postboksen på Rådhuset sprengt av fyrverkeri. I tillegg har ein gjort hærverk på juletræet ved Rådhuset, træet og julebelysninga er øydelagt.

Det var også generelt svært grisete i Fitjar sentrum etter nattens nyttårsfeiring. Fitjar kommune vil tysdag morgon ta stilling til om ein vil melde forholda til Politiet.