Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Hjortakveld for Stord og Fitjar

Oppretta: 27.08.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Stord Fitjar Landbruks- og Miljøkontor (SFLMK) inviterer til hjortakveld for grunneigarar/jegerar og andre interesserte i Stord og Fitjar.

Tid: Tysdag 4. september 2007 kl 2000
Stad: Fitjar vidaregåande skule

Program:
Hjortakveld – nok ein gong?!
Resultat hjortejakta 2006
Opplegg for jakta 2007
Helsetilstanden hjå hjort med hovudvekt på flått og flåttborne sjukdommar (Arne Oftedal – Mattilsynet)
Politiet si rolle i hjortejakta (Lensmann Svein Lunde)
Opplegg for ettersøk 2007 (SJFF v/Vidar Lillevik)

Vel møtt til ein lærerik kveld, der innspel/diskusjon vert viktig, saman med ein matabit!

SFLMK