Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Ledige elevplassar i kulturskulen

Oppretta: 19.09.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Fitjar kulturskule har ledige elevplassar på undervisning i piano. Ta kontakt med rektor i kulturskulen Anne Lene Østvold Jordåen tlf. 53458553.

Meir informasjon er å finna på sidene til kulturskulen, sjå under utdanning. Pianoundervisninga går føre i Klokkargarden ved Rimbareid skule. Lærar i piano dette skuleåret er Orlaug K. Evensen.