Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Miljøjournalisten

Oppretta: 18.09.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Miljøstatus har saman med Avis i skolen og lærarar i  den vidaregåande skule laga arbeidsheftet Miljøjournalisten. Heftet kombinerar miljø og journalistikk, og egnar seg for mange fag i ungdoms- og vidaregåande skule.

Viktige Miljøtema

Miljøjournalisten gjer et raskt innblikk i viktige miljøtema og grunnleggjande journalistiske arbeidsmetodar. Til kvart miljøtema, er det laga tre oppgåver elevane kan arbeide journalistisk med. Mykje av informasjonsinnhentinga må skje i andre tilgjengelige kjelder. Heftet eigna seg for elevar i ungdoms- og vidaregåande skule, utan å vera knytt opp til spesifikke fag.

Les meir om heftet på Miljøstatus.

Last ned heftet (5,3 Mb pdf).

Send gjerne lenka til kontaktar du har i skuleverket.

NB !!! Hugs at lokal miljøinformasjon som kan vera av interesse, kan De finna på http://www.miljostatus.no/stord