Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Politisk debattmøte i Kulturhuset

Oppretta: 21.06.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Tysdag 28.08.07 kl 18.00 vert det politisk debattmøte i regi av Bladet Sunnhordland. Møte vert i Kultursalen i Fitjar Kultur- og Idrettsbygg. Sunnhordland stiller med debattleiar, men publikum vil sjølvsagt også få høve til å stilla spørsmål. Partia stiller med kvar sin førstekandidat. Me håpar mange nyttar høve til å få med seg debatten.