Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Sælevik skule med napp nr 2. i vandrepokal

Oppretta: 11.02.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Forrige veke deltok Sælevik skule for andre gong på skulemeisterskapen i skeiser. Det vart nok eit napp i vandrepokalen..

Forrige veke vart det nok ein gong arrangert skulemeisterskap i skeising på Stord. Sælevik som alt hadde eitt napp i vandrepokalen reiste sjølvsagt i år også.

Det var ein våt affære i år med mykje regn, men Sælevikarane stilte mannsterke og hadde høgt aktivitetsnivå heile dagen. Dette førte til at dei fekk napp nr 2 i vandrepokalen. Dagen etter kom Terje Stokken til skulen og ovverekte både vandrepokal og medaljer til alle deltakarane. Med eitt napp til i pokalen, så er den Sælevik skule sin til odel og eige.