Forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar – offentleg ettersyn

Oppretta: 10.07.2008 – Sist oppdatert 25.03.2014

Framlegg til forskrift om utslepp av sanitært avløpsvatn frå mindre avløpsanlegg for kommunane Stord og Fitjar er lagt ut til offentleg ettersyn med merknadsfrist 30. august.

Søknad om plass i kulturskulen

Oppretta: 14.08.2007 – Sist oppdatert 25.03.2014

Det er tid for å søkje om plass i kulturskulen for skuleåret 2007-08. Søknadsfrist er 1.mai 2007.

Det er no tid for å søkja plass i kulturskulen for neste skuleår. Du kan gjera det direkte frå våre nettsider. Det er og lagt ut søknadsbrosjyre i Kundetorget i Rådhuset.

Kulturskulen har tilbod på song, gitar, piano, keyboard og messingundervisning i samarbeid med Fitjar skulekorps. Er du elev i kulturskulen no, treng du ikkje å søkja!